Мережа заготпунктів

Ми, "Хорус Груп", постійно розширюємо нашу мережу заготівельних пунктів волоського горіха (далі – "Заготпункти") в Україні. Наша мета – створити мережу "Заготпунктів" національного рівня.

Власні "Заготпункти" дозволяють:

  • партнерам-закупівельникам горіха (власникам заготпунктів) – бути зайнятими роботою, заробляти живі гроші та розвиватися, – адже кількість прийнятого горіха залежить від самого Партнера: від його проактивності, цілеспрямованості, наполегливості та працелюбності.
  • "Хорус Груп" –  бути переконаними у якості горіха, бути впевненими, що горіх закуплено з дотриманням усіх законодавчо визначених процедур, бути незалежними від посередників та формувати об'єктивну ціну для домогосподарств.
  • домогосподарствам здавати горіх за вигідними цінами фактично 24 години на добу, 7 днів на тиждень та 365 днів на рік.

Наразі ми сфокусовані на роботі у Дніпропетровській, Кіровоградській, Миколаївській та Черкаській областях. Саме в цих областях найбільша кількість горіха, що збирається.

Нижче ми наводимо детальну інформацію для наших потенційних патнерів щодо відкриття Заготпунктів.

Що таке "Заготпункт"

ЗАГАЛЬНА ІНФОРМАЦІЯ ЩОДО ВІДКРИТТЯ ПУНКТУ ЗБОРУ

С/Г ПРОДУКЦІЇ (ВОЛОСЬКИЙ ГОРІХ ТА ІНШЕ) “ЗАГОТПУНКТ” 


      1. ХТО МИ

  • Компанія “Хорус Груп” має головний офіс в м. Прага (Чехія) та свої представництва на території України в м. Київ, м. Дніпропетровськ.
  • Ми займаємося збором, переробкою та продажем волоського горіха (надалі – “Товар”);
  • Наша цільова аудиторія: домогосподарства сільської та міської місцевостей, у яких росте горіх волоський;
  • Діяльність компанії націлена на:
  1. розвиток приватних домогосподарств за рахунок чесних довготривалих взаємовигідних відносин між домогосподарствами та нами (на відміну від “перекупщиків”);
  2. поширення практики чесного бізнесу в Україні та створення позитивного іміджу українського продукту у країнах Європейського Союзу;
  3. отримання прибутку для досягнення цілей копанії, що прописані у статуті компанії.

      2. ЩО МИ ПРОПОНУЄМО

Ми пропонуємо Вам стати нашим Партнером у створенні мережі “Заготпунктів”  (пунктів прийому продукції домашніх домогосподарств (починаємо з волоського горіха).     


      3. ЯК ЦЕ ПРАЦЮЄ: ЗАГАЛЬНИЙ ОПИС ТА ПРИНЦИПИ

Організаційні моменти :

  • Перед початком нашого співробітництва ми укладемо з Вами Договір (Приклад Договору)
  • Пункт прийому буде знаходитися за Вашим місцем проживання, тобто весь Товар будуть приносити і здавати Вам додому;
  • На початку діяльності – ми забезпечуємо Вас рекламною продукцією, щоб про Вас дізнались Ваші односельчани :
  • Все обладнання, необхідне для роботи “Заготпункту” (мішки, коробки, ваги і т.д.), ми надаємо Вам;

Процес діяльності :

  1. Ми надаємо Вам авансовий платіж на закупку Товару у Ваших односельчан, які приносять здавати його Вам (надалі – “Постачальники”);
  2. Ви починаєте прийом-закупку Товару у Постачальників;
  3. По мірі закінчення Авансового платежу ми перераховуємо Вам додаткові кошти на закупку Товару;
  4. При накопиченні у Вас достатньої кількості Товару (до 1м3), ми вивозимо його від Вас на наш центральний склад;
  5. Двічі на місяць ми проводимо розрахунок з Вами за співпрацю.

     4. ФІНАНСОВІ ПИТАННЯ

Сума винагороди Партнера розраховується як узгоджена фіксована сума за кожен кг горіха

Очікувана вигода:

  • 1 доросле дерево волоського горіха дає в середньому 50 кг нелущеного горіха
  • Припустімо, кількість горіхових дерев у селі разом із суміжними лісопосадками: 200 дерев
  • Загальний об’єм зібраного горіха з одного села становить: 50*200 = 10 000 кг (10 тон)
  • Припустімо, узгоджена з Вами фіксована сума за кожен кг нелущеного горіху: 2.5 грн (сума умовна і може змінюватися залежно від регіону та сезону)
  • Ваш  заробіток: 10,000 кг * 2.5 грн = 25,000 грн. (25 тис.грн)
  • Тобто, тільки приймаючи волоський горіх, можна, не витрачаючи свого часу та енергії, заробити від 25 тис. грн. за сезон!

Чим більші об’єми закупленого товару – тим більше Ви заробляєте!

Варто пам’ятати, що сезон волоського горіха триває з листопада по квітень. На цей час припадає 80% всіх закупок горіхів. В інший період – кількість горіхів у населення є нижчою.


      5. ВИМОГИ ДО ПАРТНЕРА У СТВОРЕННІ  “ЗАГОТПУНКТУ”

Партнер у створенні “Заготпункту” це:

  • відповідальна та порядна людина;
  • людина, що має бажання заробляти чесні гроші та бути членом активної команди "Хорус Груп";
  • людина, що має “заповзятливий” характер: вона не тільки виконує функцію “приймання товару”, а дає нам рекомендації, як збільшити об’єми закупок;
  • корінний житель свого населеного пункту, який знає багатьох мешканців та має позитивну репутацію у ньому.

Партнер працює з нами на рівних: може звертатись до нас із рекомендаціями щодо співпраці, наприклад, можливо, порекомендує дати оголошення в газету для збільшення кількості Постачальників і т.д.

  • Варто розуміти, що основний сезон для горіха – з листопада по квітень, на який припадає 80% усього річного обігу. Інші місяці не є досить активними, проте в цей час можна налагодити пункт, розібратися, як усе працює, поширити рекламу та увійти в сезон, розуміючи процес.

      6. ЩО РОБИТИ, ЩОБ СТАТИ ПАРТНЕРОМ У СТВОРЕННІ “ЗАГОТПУНКТУ”:

  1. Зв'яжіться з нами для узгодження всіх питань щодо відкриття “Заготпункту” у Вашому населеному пункті.
    • телефон мобільний: 068-500-43-09 (Київстар, ми перетелефонуємо)
    • телефон міський: 044-232-18-31
    • сайт: www.horusgroup.com.ua або електронна пошта info@horusgroup.com.ua
  2. Ми привозимо необхідні матеріали для початку роботи (ваги, мішки, інструкції, рекламні матеріали);
  3. Підписуємо  договір про співпрацю;
  4. Починаємо роботу!